Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Capvespres a La Casa Penya: Observació astronòmica

La Casa Penya

Capvespres a La Casa Penya: Observació astronòmica

Estiu de natura al centre mediambiental d’Almardà-Almenara

dimecres 10 de juliol de 2019, per  AE-Agró

DIMECRES 10 DE JULIOL: Com ja sabràs, este estiu la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), la segona edició dels Capvespres a La Casa Penya, una cita per a gaudir de la posta del Sol i la natura a la Marjal d’Almardà-Almenara.

El tercer Capvespre serà el dimecres 10 de juliol, quan et convidem a participar en una jornada d’observació astronòmica amb Amadeo Aznar (Astronomía Para Todos). L’activitat començarà a les 20:00 hores amb una xerrada a càrrec d’este astrònom, després soparem a La Casa Penya i a continuació realitzarem l’observació astronòmica amb telescopi.

Si vols vindre a esta cita dels Capvespres a La Casa Penya, recorda que t’has d’apuntar perquè les places són limitades. Ho pots fer enviant un correu electrònic a visitescasapenya@gmail.com o telefonant al 960 263 617 (de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores). T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Descobrim la fauna aquàtica de la Finca de Penya

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles