Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > De nou a Algèria

De nou a Algèria

dilluns 27 de febrer de 2006

Del 17 al 23 de Febrer, una delegació de JARIT i Ació Ecologista-Agró hem estat amb els amics ecologistes de Essalam El Akhdar per tal de concretar el començament de les activitats previstes al projecte que ens aprovà l’Agencia Espanyola de Cooperació Internacional.
El 8 de Març, Dia de la Dona, començaran les accions previstes amb l’entrega de material (informàtica i altres màquines) per a diversos tallers artesanals de l’Associació de Dones Rurals de la Wilaya. Despres vindrà la ciberbiblioteca verda i el jardí - viver de planta autóctona amb l’idea de creació de microcooperatives en el sector mediambiental.
JARIT també està preparant camps de treball tant per a la setmana de Pascua com per a l’estiu als que Acció Ecologista-Agró podrem ajudar, tant en la concepció com en la participació directa, com l’agost passat. Recordeu que la finalitat es ajudar a dinamitzar una gran Casa Verda a Tiaret.
Amb el rector de l’Universitat Ibn Jaldun de Tiaret tinguerem també una profitosa reunió per a l’intercanvi de professors (Un soci de Essalam El Akhdar donara cursos de lliure designació a l’Universitat de Valencia de març a Juny i l’Universitat de Tiaret convida a profesors valencians a les Jornades de 16-18 de Maig conmemoratives del 60 aniversari del gran pensador que dona nom a la seua Universitat.
Tiguerem ocasió de visitar la escola en reconstrucció de Zemmouri a l’epicentre del terratremol de 2003 i els mestres (que estaven de vaga) ens demanaren un esforç per equipar una sala d’informatica per als xiquets.

Recordem que la setmana del 5 a l’11 de maig venen una delegació dels ecologistes algerians a estar amb nosaltres i coneixer la realitat ambiental del nostre País.

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?