Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > Els nous valencians visitant Els Estanys.

Els nous valencians visitant Els Estanys.

dimarts 5 de desembre de 2006


Els inmigrants que venen de tot el mon a guanyar-se la vida solen estar molt de temps al marge de la vida ciutadana del pais d’acollida.
El seu objectiu principal es treballar el màxim d’hores, estalviar, tindre tots els papers en regla, enviar diners a les seues families, etc.
Dins la nostra activitat de donar a coneixer a tota mena de colectius els espais mes valuosos del país, varem invitar a la gent que viuen a la Casa Nova de Sagunt, un centre per atendre inmigrants (iniciativa de les ONG Adra, Morvedre acull i Caritas), a una excursió en bici per la via augusta fins els Estanys d’Almenara.
El diumenge 2 de Desembre, primer ferem una visita guiada als matiners (8,30 del matí) integrants del Centre Excursionista de Les Alqueries (Plana Baixa) que continuaren la passejada per l’itinerari del camí dels magranersi dels lluents de la Palafanga i del Molí de baix de La Llosa. Despres varem rebre a un grup d’inmigrants subsaharians que venien en bici des de Sagunt. Tant uns com els altres pugueren gaudir d’un matí esplendid en mig de la nostra marjal, que es mostra amb tota la potència d’entrada d’aigua i cada volta amb més qualitat ecològica.

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?