Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Voluntariat > Projecte Emys

Projecte Emys

El Projecte Emys és una iniciativa d’Acció Ecologista-Agró que va nàixer l’any 2010 per a defendre, estudiar i conservar poblacions de tortugues d’estany europees (Emys orbicularis) i tortugues d’aigua ibèriques (Mauremys leprosa), dues espècies autòctones que es troben amenaçades.

Gràcies al treball pam a pam dels voluntaris del Projecte Emys, esta iniciativa de ciència ciutadana s’ha consolidat com el major voluntariat mediambiental per a la conservació de les tortugues autòctones al País Valencià. Entre altres èxits, s’han descobert diferents noves poblacions silvestres de Mauremys leprosa i s’ha aconseguit introduir amb èxit a les Emys orbicularis en el Parc Natural de l’Albufera de València.

Per esta labor conservacionista, en 2013 el Projecte Emys va rebre el premi a la Millor Iniciativa de Seguiment i Recuperació d’Espècies de la Comunitat Valenciana i en 2014 va obtindre el reconeixement de la Federació Francòfona per a la Cria i la Conservació de Tortugues.

Si vols ajudar-nos a conservar les nostres tortugues autòctones, contacta amb nosaltres enviant un correu electrònic a projecteemys@gmail.com. No ens falles!!! Les Emys orbicularis i les Mauremys leprosa et necessiten!!! T’esperem!!!

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles